Palvelut

Kalusto ja rata

12 kpl RIMO EVO6 autoja.
4 kpl RIMO Mini-kart autoja lapsille.
RIMO Twinstructor auto kahdelle henkilölle.

Rata on asfaltoitu ja pituutta sillä on reilut 300 metriä.

Kahvilapalvelut

Kartinghallin kahvila on avoinna hallin aukioloaikojen mukaisesti.
Kahvilasta on saatavilla kahvia, teetä, virvokkeita sekä pientä syötävää.
Kahvilassa on A-anniskeluoikeudet, valikoimasta löytyvät oluet, siiderit, lonkerot, viinit sekä väkevät alkoholijuomat.

VIP- ja saunatilat

VIP-tilaamme mahtuu noin 35 henkilön ryhmä ja saunaan noin 20-25 henkilöä kerrallaan. VIP-tilan vuokraan kuuluu tilojen käyttö, sauna sekä pyyhkeet, laudeliinat ja perussiivous. Tilauksesta voimme järjestää tilaan ruokailun asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Alkylaattipolttoaineen myynti

Myymme Aspenin alkylaattipolttoaineita. Meiltä saat ostettua Aspen 2 ja Aspen 4 polttoaineita 5 litran kanistereissa sekä tilauksesta Aspen + polttoainetta 25 litran kanistereissa. Käytämme kartingautoissamme Aspen + alkylaattipolttoainetta, jotta halliin tulisi mahdollisimman vähän pakokaasun katkua. Aspen alkylaattibensiinit soveltuvat useimpiin kaksi- ja nelitahtimoottoreihin. Aspen alkylaattibensiini on 99% puhtaampi polttoaine kuin normaali bensiini. Lisätietoa Aspenin polttoaineista saat nettisivuilta: http://fi.aspen.se/.

Paljuvuokraus

Yritykseltämme on mahdollisuus vuokrata 6 hengen palju. Palju kulkee mukana kevytperävaunussa, jota saa kuljettaa B-kortilla. Palju on puulämmitteinen ja lämpöeristetty, joten vesi pysyy lämpimänä pitkään. Paljun sisäpinta on hygieniaystävällistä ja helposti puhdistettavaa ja se vuokrataan aina pestynä ja desinfioituna.

 

Lähialueen palveluja

Lohimaa

Tervon Lohimaa on Pohjolan hienoin koskikalastuspaikka. Lohimaan sydämessä kuohuva kaunis Äyskoski on ollut vuodesta 2005 lähtien järvitaimenille catch & release ja nyt kosken kalasto hakee vertaistaan Suomessa. Nappaa itsellesi palanen kalastajan paratiisia ja tule kokoustamaan, aktiivilomalle tai muuten vain nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä! Tutustu tarkemmin http://www.lohimaa.fi/.

Äyskosken Äyskäri -mökit

Oma ranta – ja millaisella paikalla! Kolme suomalaista kaverusta rakensi unelmapaikalle kolme huvilaa vuonna 2014. Piirtäjäkin löytyi porukan sisältä. Äyskärin uusissa, kaikin mukavuuksin varustelluissa huviloissa viihtyy. Ihanista löylyistä voi nauttia joko huvilan sisällä, rantasaunassa tai perinteisessä savusaunassa. Uimaan pääsee lempeästi virtaavassa koskessa tai voi pulahtaa lämpimään paljuun tähtitaivasta tuijottelemaan. Saunanpuhtaana kelpaa leimauttaa liekit kauniin kodan tulisijaan. Kun Nukkumatti saapuu, pehmeät pedit takaavat makoisat unet.

Tutustu tarkemmin: http://www.ayskoskenayskari.fi/

 

Eerikkala Golf

Eerikkala Golf on nykyaikainen kehittyvä golfyhteisö Tervossa. Sijainti keskellä Suomea Pohjois-Savossa on erinomainen. Kokonaisuus uusiutui merkittävästi kaudelle 2017. Puistomaisen kentän yhdeksän väylää kauniissa savolaisessa järvimaisemassa haastavat kokeneemmankin pelaajan. Siirtymät ovat lyhyet ja pelaaminen todella sujuvaa. 18-väyläisenä kentän par on 72, sekä pituus on n. 5400 metriä. Tutustu tarkemmin: http://www.eerikkalagolf.fi/.

 

Tervo Caravan

Tervo Caravan on verrattain uusi alue, jonka Tervon kunta rakennutti muutama vuosi sitten. Alueella mm. : 33 asfaltoitua sähköpaikkaa, moderni huoltorakennus, kaksi saunaa ja suihkutilat, leikkipuisto, grillikatos, soutuveneitä. Tutustu tarkemmin: http://tervocaravan.com/.

 

Hiisiretket

Hiisiretket tarjoavat muun muassa pitopalvelua, ohjelmapalvelua, mökkivuokrausta ja erilaisia elämysretkiä. Tutustu tarkemmin: http://www.hiisiretket.com/.

Rytsy Retket

Lähde vaeltamaan luontoon rauhallisilla ja varmajalkaisilla islanninhevosilla. Kulje metsäpolkuja, rantareittejä ja kyläteitä pitkin nauttien maalaismaisemasta ja hiljaisuudesta. Islanninhevonen on pienestä koostaan huolimatta vahva ratsu. Töltti on aloittelevallekin ratsastajalle miellyttävä askellaji, joka saa hymyn ratsastajan huulille. Tutustu tarkemmin: http://rytsyretket.fi/.