Ajankohtaista

Halli avoinna taas 17.6. alkaen, rata uudistettu

11.6.2020

Juhannusviikolta alkaen pääsee taas JIRA Kartingille kurvailemaan uudistetulle radalle. Juhannusviikolla hieman poikkeukselliset aukioloajat: ma-ti suljettu, ke-to klo 15.00-20.00, pe-su klo 12.00-16.00, juhannusviikon jälkeen palataan entisiin aukioloaikoihin.

Tiloissamme kiinnitetään erityistä huomiota siisteyteen ja sisällä asiakaspaikat on vähennetty puoleen normaalista. Tällä hetkellä emme järjestä ollenkaan tilausruokailuja, mutta rata, kahvila, terassi ja sauna on käytettävissä. Ruokailuihin suosittelemme alle kilometrin päässä sijaitsevaa Lounas-Ravintola Siltaa.

Ajamaan tuleville suosittelemme oman kypärän käyttöä. Meidän kypäriä käyttäessäsi huomioithan, että puet alle kypärämyssyn. Desinfioimme kypärät käytön jälkeen mahdollisimman hyvin.

Ennakkovaraukset ja muut kyselyt aina numeroon 0400 617 448 soittamalla tai tekstiviestillä/whatsappilla. Facebook-viesteihin emme valitettavasti pysty vastaamaan kovin pikaisesti.

Muista paikanpäällä pitää turvaväliä toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Pese kätesi huolellisesti pukuhuoneessa tullessasi ja lähtiessäsi. Ethän tule tiloihimme, mikäli sinulla on pienimpiäkään flussaoireita.